We creëren jouw camper op maat | Compact Living

Handcrafted custom vans

Jouw reis, jouw stijl, jouw kampeerbus op maat.

Camperbouw

Ben je klaar om je camperavontuur te beginnen? We staan klaar om je droom werkelijkheid te maken met onze camperbouw. Onze passie voor kleiner wonen en avontuurlijke reizen komt tot leven in elk project dat we aanpakken. Bij Compact Living streven we naar kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie, passie en maatwerk in elke stap van het proces. 
Jouw Ultieme Vrijheid Begint Hier!


Boek een gratis informatie gesprek
Momenteel nemen we geen volledige ombouw projecten meer aan

Installatie service -  Technieken

Ramen en Ventilatie

Elektriciteit

Waarom een buscamper op maat?

Een buscamper biedt tal van voordelen ten opzichte van een alkoof of (half-)integraal camper. Omdat een buscamper oorspronkelijk een bedrijfswagen is die is omgebouwd tot camper, blijven de rijeigenschappen en de compacte omvang grotendeels behouden. Dit maakt een buscamper wendbaarder en makkelijker te besturen, vooral in stedelijke gebieden en op smalle wegen.


Buscampers kunnen worden voorzien van een vast verhoogd dak of een hefdak om de vereiste stahoogte te realiseren. Sommige bestelbusmodellen, zoals de H2 of H3, hebben al een verhoogd dak, waardoor extra aanpassingen niet nodig zijn voor voldoende stahoogte.


Hoewel seriematig geproduceerde buscampers vaak prijzig zijn, bieden wij maatwerk oplossingen aan die een betaalbaar alternatief vormen. Hierbij kan de bus volledig naar wens en smaak worden ingericht. Door te kiezen voor een tweedehands bestelbus kunnen klanten aanzienlijk besparen op de aanschafprijs. Ondanks de gebruikte basisvoertuig, blijft het interieur van de camper volledig nieuw en modern.


Met een buscamper geniet je van de vrijheid en flexibiliteit van het camperleven, gecombineerd met de praktische voordelen van een compacte en wendbare bedrijfswagen.

Voordelen op een rij

Volledig persoonlijke inrichting, inclusief apparatuur, materialen en kleuren. Flexibele indeling met het gewenste aantal zitplaatsen
Geschikt voor smalle steegjes in oude stadscentra. Kan in een normaal parkeervak passen.

Aanschafprijs van de bedrijfswagen aanpasbaar aan het beschikbare budget

Dagelijks gebruik mogelijk met lagere belasting en verzekering
Bestuurbaar met een rijbewijs B

Erkende Voertuig Ombouwer (COP)

We werken nauw samen met een erkende technische dienst om het homologatie dossier voor jouw voertuig succesvol af te ronden.

We streven naar de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Daarom zijn we momenteel op weg om een erkende ombouwer te worden (Conformity of Production). Hierdoor kunnen we niet alleen jouw wensen vervullen, maar ook de hoogste kwaliteit waarborgen in elk aspect van onze dienstverlening. 

Installatie service
Technieken

Ramen en Ventilatie

Elektriciteit

Onze Partners

Autoterm

Traxio Mobility Professional

goboony

Onze Merken

victron energie

null


null