Inbouwramen voor campervans

Inbouwramen voor campervans

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Vaste ramen

Dit type venster is permanent gesloten en komt in twee varianten: standaard glas en privacyglas. Ze kunnen worden gemonteerd in alle delen achter de bestuurderscabine.

Deze ruiten zijn altijd precies op maat voor een bestelauto en moeten dus ook per merk type en

uitvoering worden besteld. Hierbij wordt rekening gehouden met de lengte, hoogte, uitvoering en het aantal en de locatie van schuifdeuren.

Deze ruiten kunnen worden ingebouwd aan de zijkant, bij de schuifdeur en achterdeuren of klep.

Schuif-raamcombinaties

Schuif-venstercombinaties zijn van glas met een groot vast raam en een klein beweegbaar schuifraam. Deze worden vaak geïnstalleerd in het midden van de bestelbus en in de schuifdeur. Veel van deze ruiten zijn ook met een insectenhor leverbaar. Deze ruiten zijn altijd precies op maat voor een bestelauto en moeten dus ook per merk type en uitvoering worden besteld.


We hebben verschillende opties voor het inbouwen van deze ruiten in tal van modellen en typen bestelwagens.

null

Dometic S7P

Universele schuif- of klapramen

Ook wel bekend als camper-vensters, zijn vervaardigd uit glas of duurzaam acrylglas (kunststof met glas uitzicht) en verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen. Meestal worden ze geleverd met een ingebouwd insectenhor en een verduisteringsfunctie.


Deze vensters kunnen openklappen of schuiven. Dankzij hun universele maatvoering zijn ze vrijwel overal in te bouwen, zowel aan de zijkant als aan de achterkant van de buscamper.


Schuifruiten worden doorgaans geplaatst achter de schuifdeur om schade te voorkomen wanneer de deur wordt geopend terwijl het raam open staat.

R43 glas

Getint glas of Privacy glas?

Kies tussen standaard getint glas (groen glas) en privacyglas. Standaardglas heeft dezelfde tint als de voorruiten, terwijl privacyglas 83% getint is.

Dit biedt bescherming tegen de zon en beperkt inkijk op uw kostbaarheden in de camper. Al ons glas voldoet aan de EU 43R standaard.

Meer info?

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat.