Verhuur uw camper | Compact Living

Verhuur je camper

Wilt u uw investering laten renderen wanneer u er zelf even niet van geniet?

Extra Inkomsten

Verdien geld met uw camper wanneer u hem niet gebruikt.

Gemakkelijk en Veilig

Verhuur je camper eenvoudig en veilig.

Gratis

Verhuren is volledig gratis.

Verhuur jouw Camper met Goboony!

Goboony is dé toonaangevende marktplaats voor camperverhuur in België en Europa. Met duizenden reizigers die op zoek zijn naar unieke camperervaringen, biedt Goboony een platform waarop u eenvoudig uw camper kunt aanbieden voor verhuur.

camper verhuur goboony
goboony-camper

In een notendop

 

  • Verdien geld met je camper.
  • Verhuren via Goboony is volledig gratis.
  • Jij bepaalt zelf het huurtarief en de huurvoorwaarden.
  • Jij beslist wanneer je verhuurt en aan welke huurders.
  • BA + €120.000 Omnium verzekering en 24/7 pechhulp.
  • Uitgebreide onderteuning aan zowel verhuurders als huurders,.
  • Bereik een breder publiek van potentiële klanten.
Hoeveel kan jij verdienen 
Doe de berekening
Je wordt doorgestuurd naar Goboony.be

Waarom verhuren met Goboony?

Verdien geld met je camper

Jouw camper staat niet altijd in gebruik, dus waarom zou je er niet van profiteren als je er zelf niet op uit trekt? Verhuur jouw camper en verdien geld terwijl je niet eens onderweg bent. Het bezitten van een camper brengt kosten met zich mee, zoals onderhoud, verzekering en stalling. Door jouw camper te verhuren, kun je deze kosten dekken en zelfs winst maken. 

Volledig gratis

Het verhuren van je camper als particulier is kosteloos. Dit betekent dat je niets betaalt voor het gebruik van de service! Je bepaalt zelf de huurprijs en ontvangt hier 100% van. De enige vergoeding die je zou moeten betalen voor het verhuren is een vast tarief per dag als je ervoor kiest om de dagverzekering te gebruiken in plaats van je eigen verzekering te regelen.

Zorgeloos verhuren

Goboony regelt de betalingen en contracten. Betalingen van zowel de huursom als de borg en het opmaken van een huurovereenkomt.
Goboony biedt uitgebreide ondersteuning aan zowel camperbezitters als huurders. Van verzekeringen tot 24/7 pechhulp, je camper is in goede handen. Een Vlaams support team staat altijd voor je klaar.

Maximale flexibiliteit

Bepaal zelf wanneer je je camper wilt verhuren en aan welke huurders. Met Goboony behoud je volledige controle over je planning.  Jij bepaalt ook elf het huurtarief en de voorwaarden.

Dagverzekering

Goboony biedt uitgebreide ondersteuning aan zowel verhuurders als huurders. Van verzekeringen tot 24/7 pechhulp, je camper is in goede handen. 

Verzeker schade aan of door jouw camper met de Goboony Dagverzekering: Uitgebreide en internationale dekking bij schade, pech en diefstal. Een BA + €120.000 Omnium verzekering. Je betaalt een vaste en voordelige dagpremie, enkel op de dagen dat je verhuurt. De verzekering wordt automatisch geactiveerd bij verhuur, jij hoeft niets te doen. Alles werkt eenvoudig en snel, volledig online.

Persoonlijk contact

Gebruik het platform of de app om met potentiële huurders te communiceren en boekingen te beheren.

Marktuitbreiding

Bereik een breder publiek van potentiële klanten door je camper te adverteren op het Goboony platform, dat duizenden gebruikers trekt die op zoek zijn naar camperavonturen.

Je kunt bijdragen aan de droom van iemand anders

Door jouw camper te verhuren, help je anderen om de vreugde van reizen te ervaren. Je bouwt een community van gelijkgestemde mensen die net zo gepassioneerd zijn over reizen als jij.

Meer info?