Camperbouw te Oostkamp
camperbouw-verhuis
Vanlife
Diederik
Vanlife
05/01/2024
1 min
0

We Verhuizen naar Oostkamp!

05/01/2024
1 min
0

We Verhuizen!

Onze camper ombouwservice gemakkelijker bereikbaar in Oostkamp

Beste klanten en camperliefhebbers,

We hebben fantastisch nieuws dat we graag met jullie willen delen! Ons bedrijf, gespecialiseerd in het ombouwen van bestelwagens tot comfortabele campers, gaat verhuizen. Vanaf 1 juli 2024 verwelkomen we jullie graag op onze nieuwe locatie in Oostkamp. Hoewel de werkplaats even groot blijft, biedt de nieuwe ligging ons tal van voordelen die we graag toelichten.

Waarom Verhuizen naar Oostkamp?

Onze nieuwe locatie in Oostkamp biedt een centrale ligging en is gemakkelijker bereikbaar via de belangrijkste autosnelwegen. Dit betekent dat het voor jullie, onze gewaardeerde klanten, eenvoudiger wordt om ons te bezoeken. Of u nu uit het noorden of zuiden komt, de verbindingen zijn ideaal voor een snelle en gemakkelijke rit.

Wat blijft en wat verandert er?

Dezelfde Ruime Werkplaats zullen we optimaal benutten. We blijven ons inzetten om jullie te helpen jouw bestelwagen om te toveren tot jullie droomcamper, precies zoals u dat wenst.

Betere Bereikbaarheid: Onze nieuwe locatie in Oostkamp is gunstig gelegen en biedt betere toegang voor zowel lokale als regionale klanten. Dit betekent dat u sneller bij ons bent en wij efficiënter kunnen werken.

Onveranderde Kwaliteit en Service: Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid blijft onveranderd. Of het nu gaat om complete ombouwen of technische installaties voor zelfbouwers, u kunt blijven rekenen op onze expertise en vakmanschap.

Onze Diensten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de volledige ombouw van bestelwagens tot campers. Daarnaast bieden we zelfbouwers professionele ondersteuning bij diverse technische installaties:

  • Elektrische Installaties: Voor betrouwbare en veilige stroomvoorziening tijdens uw reizen.
  • Ramen en Dakluiken: Voor een optimaal lichtinval en ventilatie in uw camper.
  • Sanitair en Verwarming: Een keuken kraantje tot een complete warme douche of verwarming op diesel of gas., wij zorgen ervoor dat u niets tekortkomt.
  • ...  

Bezoek ons in Oostkamp!

Vanaf 1 juli heten we u van harte welkom op onze nieuwe locatie. We nodigen u uit om de werkplaats te komen bekijken en uw camperplannen met ons te bespreken. We staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw camper. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op onze nieuwe locatie en samen aan nieuwe camperavonturen te beginnen.

Tot snel in Oostkamp!

Legeweg 163H
8020 Oostkamp


Reacties
Categorieën